Lag et tilbud

Spar penger - Lag gode tilbud


Dette fantastiske tillegget hos OneMall gir våre kunder en åpenhet for å forhandle pris på ønsket produkt med butikkadministrasjonen. Denne utvidelsen er ideell for butikker som tilbyr tilpassede tjenester eller spesifikke for butikker som vil ha nytte av at kunden kan plassere et tilpasset tilbud.


Denne modulen er tilgjengelig for alle produkter og det er mulig for deg å lage et tilbud med hvilken som helst produkt.

Hvordan du finner deg frem:

  1. Velg et produkt som du vil ha
  2. Bla ned til du ser «beskrivelse-feltet»
  3. Deretter trykker du på «Lag et tilbud»
  4. Da vil du få opp et skjema som må fylles ut


Fyll ut skjema på tilbudsfeltet

Tilbudsforklarelse.jpeg?1612715803539

Ved å velge "Lag et tilbud" på siden med produktbeskrivelsen, kan brukeren angi og sende inn ny pris i henhold til det valgte antallet. Butikken mottar tilbudet og et tilbud genereres.

Når skjema er fylt ut. Trykker du på «send», du får da informasjon på E-post og der vil du bli mer informert om tilbudet.


Mine tilbud på kundeprofilen din

Mine%20Tilbud.jpeg?1612716802762


Tilbudet kan aksepteres, avvises eller motvirkes basert på tilbudet. Hvis tilbudet avvises så kan selger av produktet og kunden fortsette å forhandle via diskusjonspanelet. For å finne diskusjonspanelet så må kunden finne «min profil -> mine tilbud» som vist på bildet over, deretter trykke på det tilbudet som kunden vil se på.

Når tilbudet blir akseptert, blir kunden varslet via E-post eller se «Min profil -> mine tilbud», og salget fortsetter der kunden må trykke «kjøps URL» som fører til salg av tilbudet.