Retningslinjer for retur og erstatning​

Retningslinjer for retur og erstatning

refund_b1.jpg

Pakk alle varene i originalemballasjen. Varer kjøpt som sett må returneres i sett.


refund_b2.jpg

Fyll ut skjemaet for returforespørsel som er knyttet til ordren i nettbutikken og vent på svar

refund_b3.jpg

Når du har fått svaret godkjent så pakker du de produktene du skulle returnere og skriv ut pakkeseddelen til adressen du skal sende returen til. dette finner du på ordreoversikten. i tillegg så skriver du ordrenummeret på pakken. slik at vi kan skille dine produkter fra andre. se punkt 5 hvis du forespørselen din ble godkjent.

refund_b1.jpg

Hvis returen din ikke ble godkjent så kontakt butikk adminstrasjonen eller send en e-post til [email protected]


refund_b5.jpg

etter du har sendt pakken så sender du oss en email på at du har sendt oss pakken. så snart vi mottar pakken så får du refundert beløpet ditt i et gavekort.

Kvalifisering av varer for retur eller bytte


Kunder har rett til å returnere alle kjøpte varer uten å definere årsaken innen 14 (fjorten) kalenderdager fra det øyeblikket de mottok disse varene fra selgeren eller selgerens representanter. Varene kan returneres hvis forbrukeregenskapene, fabrikkmerkene og klar til salg blir bevart.

For å returnere varene, må kundene sende kopien av kjøpsbeviset og fylle ut skjemaet for returforespørsel i nettbutikken. Onemall.no returnerer ikke produkter som badetøy, undertøy, sokker, Nedlastbare produkter, Kosmetikk varer, smykkevarer og fargelinser. Dersom produktet har blitt brukt.

Regler for retur og utveksling av gjenstander med oppdagede feil:

Kunder har rett til å varsle selgeren om eventuelle oppdagede feil og kreve å rette dem innen 30 (tretti) kalenderdager fra det øyeblikket mottak av varene fra selgeren eller selgerens representanter. Det eneste unntaket er feil forårsaket av feil håndtering av varene av kunden.


Kunder har rett til å nekte å ta varer og be om refusjon av penger eller gavekort. I dette tilfellet må varene returneres til selgeren, og forbrukeregenskapene, fabrikkmerkene og klar til salg blir bevart.

For å returnere varene, må du sende inn kopien av kjøpsbeviset og fylle ut skjemaet for returforespørsel i nettbutikken. når førespørselen din er godkjent så sender du produktet til den adressen den var sendt fra. Kan det være problemer med å finne skjemaet på nettbutikken, vennligst send oss en mail for hjelp og oppgi ordre nummeret ditt. 

about_flag.png


Våre retningslinjer for retur og refusjon er beskrevet ovenfor. Hvis en butikk ikke legger ut noen returrett, så kreves det at butikken skal godta retur innen 30 dager etter kjøpet.