Personvernregler

Hvilken informasjon samler vi inn?

Vi samler inn opplysninger fra deg når du registrerer deg på vår side, bestiller, abonnerer på nyhetsbrevet eller fyller ut et skjema.

Når du bestiller eller registrerer på vår side, kan det hende du blir bedt om å skrive inn ditt navn, e-postadresse eller postadresse. Du kan imidlertid besøke nettstedet vårt anonymt.

Hva bruker vi informasjonen din til?

Den informasjon vi samler inn fra deg, kan brukes på en av følgende måter:

 • Å tilpasse din opplevelse (informasjonen hjelper oss med å svare bedre på dine individuelle behov
 • For å forbedre nettstedet vårt (vi streber kontinuerlig for å forbedre våre nettsider tilbud basert på informasjon og tilbakemelding vi mottar fra deg)
 • For å forbedre kundeservice (informasjonen vi mottar hjelper oss med å reagere mer effektivt på kundeserviceforespørsler og støttebehov)
 • Å behandle transaksjoner
  • Din informasjon, enten offentlig eller privat, vil ikke bli solgt, utvekslet, overført eller gitt til noen annen bedrift av noe grunner uten ditt samtykke, annet enn for det eksplisitte formål å levere det kjøpte produktet eller tjenesten som ble forespurt.
 • Å administrere en konkurranse, kampanje, undersøkelse eller annen sidefunksjon
 • Å sende periodiske e-poster
  • E-postadressen du oppgir for ordrebehandlingen, kan brukes til å sende deg informasjon og oppdateringer vedrørende bestillingen din, i tillegg til å motta enkelte selskapsnyheter, oppdateringer, relatert produkt- eller serviceinformasjon, etc.
  Merk: Hvis du når som helst vil avmelde deg fra å motta fremtidige e-postmeldinger, inkluderer vi detaljerte abonnementsanvisninger nederst på hver e-post.

Hvordan beskytter vi dine opplysninger?

Vi implementerer en rekke sikkerhetstiltak for å opprettholde sikkerheten til din personlige informasjon når du bestiller eller angir, sender inn eller får tilgang til dine personlige opplysninger.

Vi tilbyr bruk av en sikker server. All sensitiv informasjon som leveres, overføres via SSL-teknologi (Secure Socket Layer) og krypteres deretter inn i vår betalingsgateway-leverandørdatabase for å være tilgjengelig for de som er autorisert med spesielle tilgangsrettigheter til slike systemer, og er pålagt å beholde informasjonen konfidensielt.

Bruker vi informasjonskapsler?

Ja (Cookies er små filer som et nettsted eller dets tjenesteleverandør overfører til datamaskinens harddisk via nettleseren din (hvis du tillater det) som gjør det mulig for nettstedene eller tjenesteleverandørene å gjenkjenne nettleseren din og fange og huske visse opplysninger).

Vi bruker informasjonskapsler for å hjelpe oss med å huske og behandle varene i handlekurven, forstå og lagre dine preferanser for fremtidige besøk og følg reklame.

Opplyser vi informasjon til eksterne parter?

Vi selger ikke, handler eller på annen måte overfører til eksterne partier din personlig identifiserbare informasjon. Dette inkluderer ikke pålitelige tredjeparter som hjelper oss med å drive nettstedet vårt, gjennomføre vår virksomhet eller betjene deg, så lenge partene er enige om å beholde denne informasjonen konfidensiell. Vi kan også frigjøre informasjonen din når vi mener at utgivelsen er hensiktsmessig for å overholde loven, håndheve retningslinjene for nettstedet vårt, eller beskytte vår eller andre rettigheter, eiendom eller sikkerhet. Imidlertid kan ikke-personidentifiserende besøksinformasjon gis til andre parter for markedsføring, reklame eller annen bruk.

Tredjepartslinker

Av og til, i vår interesse, kan vi inkludere eller tilby tredjeparts produkter eller tjenester på vår nettside. Disse tredjepartssider har separate og uavhengige personvernregler. Vi har derfor ikke noe ansvar eller ansvar for innholdet og aktivitetene til disse tilknyttede nettstedene. Likevel søker vi å beskytte integriteten til nettstedet vårt, og du er velkommen til å gi oss tilbakemelding på disse nettstedene.

Denne online personvernpolitikken

Denne retningslinjene for personvern på Internett gjelder kun informasjon som er samlet inn via vår nettside, og ikke til informasjon samlet frakoblet eller på papir.

Ditt samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du våre personvernregler.

Endringer i personvernreglene våre

Hvis vi bestemmer oss for å endre retningslinjene for personvern, legger vi inn endringene på denne siden, og / eller oppdaterer endringsdatoen for personvernspolicy nedenfor.

Disse vilkårene ble sist endret 25.06.2019