OneMall er åpen for nye partnere

15/07/2022

Hei!

OneMall Markedsplass er der selgere vil selge temaer og apper for butikkene sine. I dag har vi gode nyheter for utviklere og designere som ønsker å selge arbeidet sitt via Markedplassen og dra nytte av OneMalls vekst. Vi åpner en ny nedlastningskategori der salg av apper, dokumenter, bilder og temaer kan bli solgt.

 Markedplassen er nå åpen for partnere. Hvis du ønsker å selge apper, dokumenter, bilder og temaer på Markedplassen, send oss en e-post på [email protected], så sender vi deg en personlig invitasjon til å bli med på en hemmelig registreringsside eller klikk på lenken under.

Markedsplassen kjører for tiden bak et forheng; bare teamet vårt og partnerne har tilgang til nedlastnings kategorien. Når Marketplace har nok apper, dokumenter, bilder og temaer, åpner vi kategorien for publikum.


Hvorfor Bli Partner

Som vår partner vil du få 90 % av fortjenesten fra hver app og 90 % av fortjenesten fra hvert tema du lager og selger gjennom Marketplace. For å ta ut penger trenger du bare en Stripe-konto.

Ved å gå inn på Markedplassen nå, setter du appene, dokumentene og temaene dine i en privilegert posisjon: når kategorien åpnes for selgere, vil arbeidet ditt være det første de ser. Du vil dra nytte av et marked med lav samtidighet som er under økende etterspørsel.


Hva en partner gjør

Det er er flere roller som en partner kan fylle. du kan enten selge fysiske produkter eller nedlastbare produkter. 

Temadesignere bruker Merchiums innebygde redaktører for å lage temaer for Merchium-butikkfronter. Å være temadesigner krever CSS-kunnskap og visuelle designferdigheter. Ingen programmering eller malkoderedigering er involvert. Finn ut mer om å lage temaer for Merchium i dokumentene.

Apputviklere bidrar til Merchium ved å legge til betaling, frakt og helpdesk-tjenester, markedsføringsverktøy og andre nyttige ting. Du kan utvikle apper for Merchium ved å bruke et hvilket som helst programmeringsspråk. Se Merchium API-dokumentene og den offisielle apputviklerveiledningen for å finne ut mer.

Hvordan Bli Med

Send oss en e-post på [email protected] for å få tilgang til markedsplassen eller trykk på lenken under

Hvis du har spørsmål under utviklingen, spør teamet vårt via utviklerforumet (for å logge på, opprett en gratis selger-konto).


Vi svarer gjerne på spørsmål om partnerskapet i kommentarfeltet.

Følg OneMall markedsplass på Facebook og instagram for å få siste nytt!

Takk!

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale