JUL OG HANDEL

02/12/2020

Julemåneden er endelig her, men hva handler julen egentlig om? For julen er en kristen høytid, som vi ferier for å minnes Jesus sin fødsel. Men også folk som ikke er kristne feirer jul og det er flere kulturer som gjør det å. For det har blitt en høytid for nesten alle, uten at man nødvendigvis tenker på at det er Jesus sin bursdagsfeiring. For Julestemninga bringer oss sammen med våre nære og kjære med god julemat og gaver. Hadde det ikke vært digg med noe sjømat som du kan handle til jula? Ja! Sjekk utvalget fra våre butikker. Julemåneden handler blant annet om å tilbringe tid med sine nære og kjære. På grunn av Covid-19 så tror ikke vi at jula vil være den samme som den har vært i alle år.

Vi i OneMall ønsker alle en God jul, der de kan tilbringe tiden med sine nære og kjære. Under denne julemåneden så tilbyr vi i OneMall en rekke tilbud og rabatter som du kan benytte underveis. Ikke minst så tilbyr vi kjøp av gavekort til deg som ikke vet hva du skal kjøpe som gave til dine nære. I gavekortet så kan du legge til både et beløp og produkter.


Vi starter vårt julesalg den 14.12.2020. Alle varer vil være på salg. Klokka tikker, skynd deg! Likevel så ønsker vi dere en god jul og tilbring tiden med dine nære og kjære

Kopi%20av%20Kopi%20av%20Kopi%20av%20Kopi

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale