ONEMALL MARKEDSPLASS


Hvem er vi?

Vi er et norsk selskap som har fokus på e-handel. Vi er en markedsplass som tilbyr et interaktivt marked med mange produkter i ulike kategorier. Hos oss tilbyr vi forskjellige lokale butikker som selger ulike produkter gjennom vår markedsplass. Vår visjon er at vi skal være en plattform mellom kunder og bedrifter, som skaper en ny salgsprosess gjennom å handle på Onemall.no. OneMall skal være et hjem for lokale butikker

- Et marked for alle -

Dette er et marked for alle. Hos OneMall har vi ulike lokale butikker som selger ulike produkter i ulike kategorier hos oss, Kall oss det du vil Bazar, marked, kjøpesenter eller et kollektiv. Fra første dag har vi ønsket å kunne skape et produkt som gjør salgsprosessen og kommunikasjonen mellom kunder og lokale butikker enkelt, ved å utnytte vårt system. Onemall er et marked der du kan være sosial ved å dele bilder og snakke om ulike produkter med butikker.

KORT INFO:

OneMall er eid av Zodi AS

Organisasjonsnr - 922422044

Oslo, Norge

Etablert 22.02.2019Hva gjør vi?

OneMall er en markedsplass som skaper et hjem for lokale butikker, med det så tilbyr vi ulike fordeler og moduler som våre lokale butikker kan benytte seg av. Dette er fordeler og moduler som gjør kommunikasjonen mellom bedrift og kunde enklere enn før. Dette er for at lokale butikker vil kunne få muligheten til å tilby like bra service som de gjør i sine fysiske butikker på nett. Gjennom OneMall nettverket så vil lokale butikker kunne få muligheten til utføre det og nå et større marked!


Hvorfor gjør vi det?

OneMall er grunnlagt av to entreprenører som hatt en lidenskap å hjelpe andre i 2019. I dag så er OneMall mer enn å bare hjelpe andre, men skaper et samfunn og miljø mellom butikker og kunder.  Derfor er OneMall en markedsplass som skaper et hjem for lokale butikker med ulike fordeler og moduler. 

Butikker

Hos OneMall er det små og mellomstore butikker som selger sine produkter gjennom markedsplassen. Stadig kommer det nye butikker inn i vår markedsplass med helt unike produkter. Innenfor flere kategorier så vil OneMall ha butikker innenfor alle kategorier i nær fremtid. 


Yohana butikken er en av våre lokale selgere i markedsplassen. Bli som de og selg med oss i dag. Du sparer både tid og penger, inkludert får du bare gode fordeler.


Eier du en liten bedrift og ønske å selge på vår plattform? Bli med i dag!