Søk etter forhandler
BOON
BOON er et kaffeprosjekt av en mor og datteren. Vi satser på å servere høykvalitets og flerkulturelle kaffedrikker og gi folk en kaffeopplevelse fra Eritrea og Midtøsten. Vi steker og krydrer vår egen kaffe noen dager dager før vi sender den til våre kunder slik at den er frisk og aromatisk
Designmøbler Norge As
Design Møbler driver med import, salg og distribusjon av møbler i Norge. Virksomheten startet først i Drammen i 2009 og senere åpnet hoved butikken i Oslo høsten 2014. Vi ønsker å tilby markedet unike møbler som ikke eksisterer og være best innen service og kundebehandling.
DOMAN COSMETICA
Doman Cosmetica er en norsk skjønnhetsbedrift med base i Nøtterøy og er et nyregistrert selskap i 2020. Doman tilbyr fantastiske produkter og spesialiserer seg innenfor hudpleie og hårpleie..
Flyvefisken EFTf as
Fiskebutikken Flyvefisken ble stiftet i 1923, og var den første fiskebutikken i Oslo. Vi har med andre ord lang erfaring i bransjen, og vet hva våre kunder ønsker – Fersk fisk av beste kvalitet! Vi har alltid et bredt utvalg av fersk fisk fra flere steder i Norge, og den blir fraktet med fly for at det alltid skal ta kortest mulig tid før den kan nytes av kunden. Vi tar imot bestillinger fra både private og bedrifter, dette har vi gjort i en årrekke og har mange lojale kunder som stadig kommer tilbake for både service og gode tilbud. Har du spørsmål om noen av våre produkter, eller ønsker mer informasjon, så ta gjerne kontakt med oss!
Fre-Wel
Vi i fra Fre-Wel driver med salg av diverse produkter innenfor hår og kosmetikk. vi ønsker å tilby et bredt tilbud av produkter innenfor skjønnhet. Vi er en bedrift som samarbeider med mange andre bedrifter og ønsker å tilby best service til våre kunder!
Hijabhus AS
Hijabhus AS er en veletablert bedrift i skandinavia og har operert i flere år. De spesialiserer seg innenfor klær og tilbehør til diverse bruk.
Metro kiosk
Metro kiosk er kioskhandel med base i Norge og har operert siden 2017. Vi har et bredt vareutvalg med hovedvekt på nærings- og nytelsesmidler.
Nancy
Nancy Fashion er et lite norsk selskap med base i Norge. Vi spesialiserer oss på en rekke vesker, klær, sminke, smykker og fargelinser fra Italia, England, Frankrike og India.
Nye Euro Mobile As
Nye Euro Mobile er en vel etablert bedrift som har vært i drift mer enn 10år i Norge med mange fornøyde kunder. Vi er en detaljist innen elektronikkbransjen der vi tilbyr varer til mobiler, reparasjon og kjøp og salg av ulike tjenester.
Pluto Import AS
Pluto Import er din ultimate kilde for deilige godbiter! Vi tilbyr et variert utvalg av godteri, nøtter, tørre matvarer og forfriskende drikke. Utforsk vårt utvalg for å tilfredsstille dine cravings. Velkommen til smakens univers med Pluto Import!
Pure Nature For You
Pure Nature For You er din go-to destinasjon for førsteklasses seamoss. Vi tilbyr to varianter av dette næringstette seamoss, laget med omhu. Velg seamoss av høyeste kvalitet. Følg vår reise og oppdag inspirasjon på TikTok @Purenatureforyou. Utforsk fordelene av seamoss og ta det første skrittet mot en naturlig livsstil med Pure Nature For You. Naturen leverer – vi bringer den til deg.
RAKI GOURMET AS
Raki Gourmet AS er et lite import- og distribusjonsselskap med base i Norge som opererer siden 2013. Vi spesialiserer oss på en rekke matvarer og drikker (inkludert organiske produkter og gourmet-typer) fra Italia, Portugal, Uganda og Etiopia. Siden 2018 har vi også utvidet produktsortimentet vårt til kosmetikk fra Bulgaria og vaskemidler fra Tyrkia.
Royal afro saloon
Afro Royal Salon er din ultimate destinasjon for afro kosmetikk og skjønnhetsprodukter. Vi tilbyr et nøye kuratert utvalg av profesjonelle hårpleieprodukter, stylingverktøy og hudpleie for alle hårtyper og hudtoner.
SARA SKREDDER OG KOSMETIKK
Vi i "SARA" spesialiserer oss i handel av frisørtjenester, skjønnhetspleie og diverse tørrmat. Vi har vært i drift siden år 2018 og har en lang erfaring gjennom årene.
Solo multi shop
Solo Multishop har helt eksotiske varer innenfor kosmetikk. De har et bredt utvalg av produkter som vi kommer til å tilby. Disse produktene er varer innenfor kosmetikk (hårpleie og hudpleie), klær og redskap. Hos oss så finner du både kjente merker
Styles by ubah
Styles by ubah er en liten klesbutikk i Oslo og er et ny registrert selskap i 2020. Vi spesialiserer oss på klær, skjønnhetsprodukter, sko og tekstiler til kvinner/jenter som er importert fra land som Tyrkia.
The Victory barbershop fitwi
Velkommen til The Victory Barbershop. Vi spesialiserer oss i menns hårstil og salg av hårprodukter. Om du ønsker et klassisk hårklipp, fading, eller om du foretrekker å gå den ekstra milen og prøve på noe nytt, vi gjør det sikkert at du ser flott ut og føle deg bedre! 
TYTY SHOP
Vi selger alt fra leker, klær og reiseeffekter.
Yohana As
Yohana AS spesialiserer seg i handel av tradisjonell klær/smykker, frisørtilbud, skjønnhetspleie, diverse tørrmat og kaffe/te. Yohana har vært i drift siden år 2014 og har en lang erfaring gjennom årene.