149,00 kr
Pris i poeng: 1192 poeng
Belønningspoeng: 15 poeng
1 produkt(er)
+

Produktinfo 

Jamaican Mango and Lime Black Castor Oil er en naturlig, dyp gjennomtrengende, helbredende olje formulert for å fukte og helbrede tørr hud, hår og negler.  Blandingen er fylt med organiske urter og nærende ingredienser for den ultimate fuktighetsgivende og aromatiske opplevelsen.  Dette er en kraftig allsidig, beroligende olje stekt og jordet fra den jamaicanske ricinusoljebønnen og deretter kokt for å produsere 100% ren ricinusolje.  Disse rene og uraffinerte oljene beholder ernæringsegenskapene sine, noe som gjør dem gode for mykgjørende hud, fuktighetsgivende massasjeoljer eller behandlinger med varm olje for tørt, skadet hår.  

Veibeskrivelse

Hud og negler: Påføres på tørr hud og negler for å gjenopprette fuktigheten.  Søk på nytt så ofte som nødvendig.  

Varm oljebehandling: Varm opp vann i en mikrobølgeovn trygg bolle i 30-45 sekunder.  Etter at vannet er oppvarmet, legg flasken i vann til ønsket varme er oppnådd.  Ikke varm opp flasken i mikrobølgeovn.  Masser en sjenerøs mengde produkt i hår og hodebunn.  Dekk håret med plasthette og sitte under tørketrommel i 15-30 minutter.  

Aromaterapi: Varm opp litt til varm temperatur og bruk til en sensuell massasjeolje. For daglig bruk, bruk en sjenerøs mengde på roten og hodebunnen.  Masser olje i hodebunnen med fingertuppene for å forynge hodebunnen og fylle på hårfuktigheten.  

Kan brukes som varm oljebehandling for å reparere og beskytte tørt, sprøtt hår.  

Ingredienser: Castor Oil (Ricinus Communic), Soyabønneolje (Glycine Soja), Peppermynteolje (Mentha Piperita), Gulrotolje (Daucus Carota Savita), Solsikkeolje (Oleoresin / Canola / Helianthus Annuus), Druefrøolje (Vitis Vinifera)

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale

Jamaican Mango & Lime - Argan Shine

Produkt pris: 149,00 kr

1 Tilgjengelig

kr Per element

kr0
Enkel bestilling
Bruk den mest populære og sikre betalingsmåten hos oss med Stripe
Kvalitet garantert
Overlegne produkter for overlegne mennesker
Vennlig støtte
Kundeservice er tilgjengelig 7 dager i uken

Lignende produkter