Eksklusiv
Black Friday!
Tilbudet slutter om:
Du sparer: 36,00 kr (20%) Spar 20%
144,00 kr
Gammel pris: 180,00 kr
Velg foretrukket størrelse
10 dager
Pris i poeng: 1152 poeng
Belønningspoeng: 15 poeng
8 produkt(er)
+

Produktinfo 

Beskrivelse: 100% naturlig mineralinfusjon avledet fra det døde havet.  Deep Skin Cleanser & Hjelper med å fjerne kviser.  Mineralrik og 100% naturlig, formel absorberer overflødig olje og fjerner døde hudceller, smuss og giftstoffer for å avsløre frisk, myk hud, stimulerer sirkulasjonen og forbedrer hudens tekstur, klarhet og tone.

 • Acne Remedy - takket være den terapeutiske effekten, er denne masken en livredder hvis du lider av kviser, svarte hoder og kviser.  Inneholder naturlige mineraler som magnesium, kalsium, svovel, bromid, jod, natrium, sink og kalium, som er kjent for å behandle, avgifte og rense huden.

 • Stimulerer sirkulasjon - Når blodsirkulasjonen er dårlig, fører det til en ujevn hudtone, flekker på huden og kan til og med forårsake rynker.  Ved å bruke en ukentlig ansiktsslamemaske kan du dramatisk hjelpe blodstrømmen til hudcellene og oppnå en sunnere hud.

 • Fjerner døde hudceller - den naturlige silisiumdioksyden som finnes i det sorte gjørmen stivner på huden når du bruker masken.  Dette trinnet gjør at masken kan trekke ut giftstoffer og urenheter som ligger dypt i hudlagene, og også å feste til døde hudceller.  Etter at du har vasket det hele, blir resultatet en klar hud, med rene porer og en jevn hudtone.

 BESTANDDELER: Deionisert vann, Dødehavsslam, sheasmør, solsikkeolje, aloe vera juice, vegetabilsk glyserin, jojobaolje, ekstrakt av Hickory Bark, calendulaolje, Xanthangummi, kaolin

 ANVISNINGER: Påfør et tynt lag med gjørmemaske på ren hud. Unngå øynene og leppene hvis du påfører det på ansiktet.  La masken være i 10-15 minutter til den er tørr.  Bruk varmt vann i sirkulær bevegelse for å fjerne masken forsiktig.  Tørk med et rent håndkle.  Ikke bruk mer enn en gang i uken.

 FORSIKTIG: KUN FOR EKSTERNT BRUK.  Oppbevares utilgjengelig for barn.  Avbryt bruken hvis det oppstår rødhet eller irritasjon.

 Størrelse: 250 gram

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale

Agor Natural Dead Sea Mud Mask (250g)

Produkt pris: 144,00 kr

8 Tilgjengelig

kr Per element

kr0
Enkel bestilling
Bruk den mest populære og sikre betalingsmåten hos oss med Stripe
Kvalitet garantert
Overlegne produkter for overlegne mennesker
Vennlig støtte
Kundeservice er tilgjengelig 7 dager i uken