120,00 kr
Velg foretrukket styrke
Pris i poeng: 960 poeng
Belønningspoeng: 15 poeng
Utsolgt

Produktinfo

- Beskytter håret under relaxer-prosessen
- Rik på essensielle fettsyrer
- Gir langvarig glans
Dette revolusjonerende systemet bruker olivenolje og er designet for å beskytte håret mot skader under relaxer-prosessen! Historisk har olivenolje vært kjent som en helbredende eliksir, rik på essensielle fettsyrer som gir fuktighet direkte til håret og hodebunnen. Systemet gir beskyttelse mens du retter og gir langvarig glans!
- Oliven olje påfylling Pak Deep Penetration Conditioner konditionerer håret og hjelper til med å gjenopprette fuktighet som går tapt under relaxer-prosessen
- Oliven olje innebygd beskyttelse Relaxer Base & Activator beskytter og slapper av håret
Olivenolje kremet aloe-sjampo nøytraliserer, løsner og mykgjør håret etter å ha slappet av
- Olive Oil Wrap / Set Mousse er perfekt for å pakke inn eller sette håret og gi et godt tak og fantastisk glans
- Olivenolje Utrolig rik olje fuktighetsgivende hårlotionforhold og beskytter håret mot høy varme under blåstørking og krølling

Settet inneholder:
- 1 komplett søknad:
- 1 Par hansker
- 1 Blandepinne
- Trinn-for-trinn-instruksjoner
- Olivenolje påfylling Pak 1,75 oz
- Innebygd beskyttelse av olivenolje
- Oliven olje innebygd beskyttelsesaktivator
- Oliven olje kremet aloe-sjampo 1,75 oz
- Oliven Olje Wrap / Set Mousse 1 oz
- Oliven olje Utrolig rik fuktighetsgivende hårlotion 0,5 oz

Advarsel
DETTE PRODUKTET inneholder kalsiumhydroksid og guanidinkarbonat. FØLG INSTRUKSJONENE PÅ INSTRUKSJONSBLADEN INNEHOLD I KITTET FOR Å unngå hud- og hårbunnsirritasjon, hårtap, hårbrekk, og / eller skader på øyne / ørene, IKKE ANVENDT DIREKTE TIL SKALPEN ELLER HÅRLINJEN. SKAM IKKE Håret 24 timer før du bruker avslapperen, med mindre annet er spesifisert. IKKE BRUK HVIS DET HAR VAR EN REAKSJON TIL ET LIGNENDE PRODUKT. UNNGÅ KONTAKT MED ØYENE FOR Å unngå IRRITASJON. KAN forårsake blindhet. HVIS PRODUKTET KOMMER I KONTAKT MED ØYNENE, SKYLD umiddelbart med VANN OG KONTAKT EN MEDISK PRAKSISJONER OM IRRITASJONSPERSISTER. GJUL IKKE ØYNE. FORSIKTIG: DETTE PRODUKTET inneholder ingredienser som vil forårsake irritasjonsreaksjon når det kommer i kontakt med huden. IKKE BRUK DETTE PRODUKTET HVIS HODEBUNNEN ER IRRITERT ELLER PÅ BLEACHED, FROSTED, COLOR LIFTED, DAMAGED, CURLY PERMED HAIR (AMMONIUM THIOGLYCOLATE), ELLER PERSONISK FARGE ELLER LETT MED LYFTENDE BOOSTER, STRIPPET ELLER BEHANDLET MED KOMPOUND HENNA ELLER METALLISKE DYER. BRUK IKKE PÅ HÅR SOM ER BEHANDLET MED "NATURLIGE RELAXERS" INNEHOLDER METALLISKE SALTS ELLER AMMONIUM BISULFAT.

Bruk kun avslappende på håret som ikke har blitt avslappet. HVIS HÅR ER FORLENGET AVLAKET, GJELDER KUN PÅ NY VEKST. Skyll HODEBUNNEN OG Håret grundig MED VANN SÅ GÅR DIN PROSESSEN ER HELT ELLER HVIS IRRITASJON ELLER KONKURRERT OCCURS; OG SHAMPOO MED ORS CREAMY ALOE SHAMPOO. HVIS IRRITASJONSPERSISTER, ELLER HVIS TAP PÅ HÅRT, KONSULTERER EN MEDISK PRAKSISJON. ALVORLIG SKADE KAN RESULTAT HVIS RELAXEREN ER SESTET. HVIS INGESTERT ELLER INTERN KONTAKT OCCURS konsulterer en medisinsk praktiserer øyeblikkelig. IKKE FREMKJÆR OPPFØRING. KUN FOR UTVORTES BRUK. OPPBEVARES UTENFOR BARN.

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale

ORS - No Lye Hair Relaxer (Normal)

Produkt pris: 120,00 kr

0 Tilgjengelig

kr Per element

kr0
Enkel bestilling
Bruk den mest populære og sikre betalingsmåten hos oss med Stripe
Kvalitet garantert
Overlegne produkter for overlegne mennesker
Vennlig støtte
Kundeservice er tilgjengelig 7 dager i uken

Lignende produkter