FAQ (frequently asked questions)

Hvem er dere?

Velkommen til Onemall, lurer du på hvem vi er? Vi er et nettmarked som tilbyr et interaktivt marked med mange produkter i ulike kategorier. Hos oss tilbyr vi forskjellige forhandlere som selger ulike produkter gjennom vår nettside. Vår visjon er at vi skal være en plattform mellom kunder og bedrifter, som skaper en ny salgsprosess gjennom å handle på Onemall.no.

- Et marked for alle -

Dette er et marked for alle. Hos OneMall har vi ulike forhandlere som selger ulike produkter i ulike kategorier hos oss, Kall oss det du vil Bazar, marked, kjøpesenter eller et kollektiv. Fra første dag har vi ønsket å kunne skape et produkt som gjør salgsprosessen og kommunikasjonen mellom kunder og bedrifter enkelt, ved å utnytte vårt system. Onemall er et marked der du kan være sosial ved å dele bilder og snakke om ulike produkter med forhandlere.


KORT INFO:

OneMall er eid av Zodi AS

Organisasjonsnummer 922422044

Oslo, Norge

Etablert 22.02.2019LEVERING


Sender dere til hele Norge?

Det gjør vi! Onemall og våre forhandlere samarbeider med Bring/Posten og leverer til hele Norge. Foreløpig tilbyr vi frakt i Oslo. Ikke minst når du handler hos oss, handler du lokalt hos norske bedrifter.Hvor blir ordren min sendt fra?

Onemall varene ligger ikke i et samlet lager, ordrene dine blir derfor sendt direkte fra de butikkene/forhandlerne som selger i vårt nettmarked som du kjøper fra. Når du handler hos oss, så handler du lokalt hos norske butikker.Hvor er bestillingen min og leveringstid?

Bestillingen blir sendt fra våre forhandlere, du blir ringt av våre forhandlere før bestillingen din blir sendt. Hvis noen av bestillingene blir sendt med sporing, vil du få en bekreftelse på sporingsnummeret. I de fleste tilfeller så sendes bestillingene som pakke i postkassen (brevpost) og leveres da uten sporing, direkte til postkassen din.

Vi tilbyr frakt Oslo for kunder lokalisert i Oslo, der Onemall leverer bestillingen innen 24 timer. Før bestillingen din blir levert så blir du ringt av oss angående bestillingen.

Vi i Onemall ønsker å levere alle våre bestillinger innen 5 arbeidsdager. Skulle det oppstå noen problemer under leveringen eller annen komplikasjon. Da ber vi deg kontakte oss, slik at vi kan få det ordnet opp.Hvordan blir bestillingen min levert?

Bestillingen din blir levert som brevpost til postkassen din eller til ditt nærmeste postkontor. Bestillingen din kan leveres enten samlet eller separat, det varierer fra hvor mange forhandlere du kjøper fra. Kjøper du fra to forhandlere så vil du motta bestillingen din separat. Hvis pakken din blir sendt som «pakke i postkassen», så vil du motta bestillingen i postkassen. Hvis det er slik at pakken er for stor for postkassen, så vil pakken din bli levert til nærmeste postkontor. Da vil du bli varslet og tilsendt hentemelding om pakken din.BETALING OG ORDRE


Hvilke betalingsmuligheter bruker dere?

Vi tilbyr sikker betaling med kredittkort gjennom Stripe. Alle opplysninger og informasjon er beskyttet bak en Sikker SSL forbindelse og overføres kryptert. i tillegg er Zodi AS ansvarlig for all transaksjon. Vi jobber med få tilby flere betalingsmetoder.Hvordan legger jeg til rabattkoden som jeg har fått til bestillingen min?

Gratulerer, du har fått gavekort/rabattkode. Du kan bruke denne koden før du betaler ordren din. Når du legger produktet i handlevognen, så er det et lite felt til venstre under produktet. Her kan du skrive ned gavekortet/rabattkoden og klikke «bruk», for at den skal aktiveres.

.


Kan jeg gjøre endringer på ordren/bestillingen min?

Når du har bestilt en vare hos oss, vil du få en ordrebekreftelse. Vi i Onemall samarbeider med våre forhandlere, når bestillingen er bestilt så blir dette sendt til våre fysiske butikker. Da vil det ikke være mulig å endre din bestilling, derfor er det viktig å se gjennom bestillingen din før du bestiller.


Aldersgrense?

Hos Onemall har vi satt en aldersgrense på 18 år på handel av våre produkter fra våre lokale butikker. har du fylt 18 år, så er du velkommen til å handle gjennom markedsplassen. RETUR

Har du noen spørsmål om retur og erstatning, da er det bare å klikke her, så finner du all informasjon du trenger å vite om retur og erstatning.